28 de Juny, Gran Final del Destaca’t 2013!

S’acosta la Gran Final del Destaca’t 2013!! La cinquena edició del concurs de grups novelles de les Comarques Gironines, i aquest any arriba amb més qualitat que mai!
La gran final del Destaca’t 2013 es realitzarà el proper divendres 29 de Juny a partir de 2/4 de 10 del vespre a la Casa de Música la Mirona de Salt. En aquesta, participaran els finalistes de les semifinals que s’han realitzar a diversos llocs del territori entre els mesos d’abril i juny. Aquests són Komplot, Banda Bandarra, Medusa Box i the Onions.
Però la festa no s’acabarà aquí! En aquesta gran final comptarem també amb les actuacions dels percussionistes Tambòrian’s i la Banda den Pere Botero que ja es han acompanyat altres vegades en la nostra trajectòria com a concurs musical.
A més a més, aquest any també tocaran a la gran final del Destaca’t 2013, presentant el seu nou disc Batecs, XEIC, que han apadrinat el destaca’t com a mostra de suport als grups musicals emergents. Finalment, allargarem la nit amb PD Eix del Mal, amb el que tindrem festa assegurada fins al matí.
Tot això, més de 6 hores de música pel mòdic preu de 3€.
Des de l’organització, ens agradaria recordar la importància del concurs, i de donar l’oportunitat als grups emergents a créixer, i donar-se a conèixer. Per això, el guanyador d’aquesta cinquena edició del Destaca’t tindrà la oportunitat de tocar a l’Acampada Jove 2013, en el marc del concurs Música Jove, que es realitzarà a Montblanc del 18 al 20 de Juliol! Recordeu! Els que heu fet la selectivitat aquest any, teniu premi!
Esperem veure-us-hi a totes i tots!!!