A Granel són els tercers finalistes del Destaca’t 2014

Ahir, dissabte 19 d’abril, tingué lloc la tercera semifinal del concurs de grups emergents de les Comarques Gironines a la Sala 2 de La Mirona de Salt.
Més de quatre-centes persones van poder gaudir de la bona música que els van oferir els quatre semifinalistes. Els primers en pujar a l’escenari van ser CampikiPugui, i després ho van fer Beersions, Porto Pí Style i A Granel.
Al final de la nit, i un cop fet el recompte de vots i conegut el veredicte del jurat, A Granel es proclamaven guanyadors de la semifinal esdevenint, d’aquesta manera, els tercers finalistes del Destaca’t 2014. Així doncs, compartiran escenari a la Gran Final amb la Perdiu Spencer i Tram’s, guanyadors de les semifinals de La Bisbal d’Empordà i Celrà, respectivament. Els quarts finalistes els coneixerem el proper 31 de maig a l’Institut Ramon Muntaner de Figueres.
Com cada any, el guanyador de la Gran Final del concurs tindrà l’oportunitat d’actuar al festival politicomusical i juvenil més important dels Països Catalans, l’Acampada Jove, que se celebrarà a la vila de Montblanc els dies 17, 18 i 19 de Juliol.