Aquest divendres arriba la Gran Final del Destaca’t 2015!!

Habitació 211, Korxea, Tortellinis i Campiki-Pugui són els grups finalistes de la setena edició del concurs Destaca’t.
 
El proper divendres 26 de junytindrà lloc a la Mirona de Salt la Gran Final del Destaca’t 2015, el concurs de grups emergents de les Comarques Gironines. S’hi trobaran els guanyadors de les quatre semifinals celebrades entre els mesos d’abril i juny. La primera va ser a Palafrugell i s’hi va escollir Habitació 211, la segona a Caldes on es va triar Campiki-Pugui, la tercera a la Bisbal en què els Tortellinisen van sortir vencedors, i finalment, l’última va ser a Figueres on va guanyar Korxea.
Les portes s’obriran a partir de les 8 del vespre i després de l’actuació dels finalistes serà el torn del grup padrí d’aquesta edició del concurs, el grup banyolí Germà Negre. El guanyador s’elegirà per mitjà de la valoració d’un jurat relacionat amb el món de la música i la votació del públic.
Com en les anteriors edicions, el guanyador tocarà a l’Acampada Jove, el festival politicomusical i juvenil més important dels Països Catalans, en el marc del Música Jove. L’esdeveniment tindrà lloc a la vila de Montblanc els dies 16, 17 i 18 de juliol.