Aquest divendres, semifinal del Destaca’t 2013 a Guíxols!

Després de les dues primeres semifinals ja celebrades a Blanes i Girona durant aquests mesos d’Abril i Maig, ara és el torn de la tercera semifinal del Destaca’t 2013 que es realitzarà al Baix Empordà, concretament a Sant Feliu de Guíxols. En aquesta semifinal hi tocaran 4 grups emergents de les Comarques Gironines: Happy Coliflowers, Insanity, Seed i Medusa Box.
Aquesta tercera semifinal de la cinquena edició del Destaca’t es durà a terme a la Sala TZVR de Sant Feliu de Guíxols a partir de les 8 del vespre. A part dels grups emergents esmentats anteriorment, comptarem amb la participació del grup de percussió La Banda d’en Pere Botero.
El guanyador d’aquesta semifinal, es sumarà als primers finalistes sorgits de les semifinals de Blanes i Girona, Komplot i Banda Bandara, respectivament, que tocaran el 28 de Juny a la Mirona, juntament amb els últims finalistes que descobrirem el proper 1 de Juny a Figueres. El guanyador de la gran final del Destaca’t d’enguany tindrà l’oportunitat de tocar a l’Acampada Jove 2013 en el marc del concurs Música Jove.
Després d’aquesta semifinal de Guíxols només en quedarà una, que es durà a terme el proper dissabte 1 de Juny a Figueres.
Properament desvetllarem més novetats sobre la pròxima semifinal i la Gran final que es realitzarà a la Casa de Música La Mirona.