Arriba el Destaca’t 2017 amb dues semifinals

El concurs de grups novells de les Comarques Gironines, el Destaca’t, celebra aquest cap de setmana la primera semifinal a Santa Coloma de Farners.

El proper dissabte 27 de maig tindrà lloc la primera semifinal del Destaca’t 2017, el concurs de grups emergents de les Comarques Gironines. A partir de les 17.00h i durant tota la tarda, la Plaça Farners de Santa Coloma acollirà a quatre grups que es diputaran una plaça a la Gran Final del concurs.

Aquests grups són Awaken The Nightmare (Amer), Teoria del Qua (Lloret), Habitació 211 (Palamós) i Stone Rose (Lloret). Per aconseguir passar a la final necessitaran el suport del públic, que per cada consumició rebrà un vot, i d’un jurat relacionat amb el món de la música.

La segona semifinal serà el divendres 2 de juny al Parc de les Aigües de Figueres a partir de les 20.00h. En aquest cas, hi participaran Angry Monkeys (Lladó), Krit (Banyoles), Koalanú (Figueres) i Nunca Mais (Banyoles). A més, la nit acabarà amb l’actuació de Caritat Humana com a grup convidat.

Una de les novetats d’enguany és que hi haurà dos grups de cada semifinal que esdevindran finalistes. La Gran Final se celebrarà el 30 de juny a la Sala la Mirona de Salt.

El Destaca’t arriba a la seva novena edició i va néixer amb l’objectiu de promocionar als grups novells de les Comarques Gironines. El premi del concurs és l’oportunitat de tocar en el Música Jove, en el marc de l’Acampada Jove 2017 que tindrà lloc els dies 13, 14 i 15 de juliol a Montblanc.