Awaken The Nightmare i Teoria del Qua són els primers finalistes del Destaca’t 2017

El passat dissabte es va celebrar la primera semifinal del concurs de grups novells a Santa Coloma de Farners i aquest divendres se celebra la segona a Figueres.

Santa Coloma de Farners va acollir dissabte passat la primera semifinal Destaca’t 2017, el concurs de grups emergents de les Comarques Gironines. Durant la tarda Awaken The Nightmare (Amer), Teoria del Qua (Lloret), Habitació 211 (Palamós) i Stone Rose (Lloret) van anar pujant a l’escenari intentant convèncer al jurat i al públic, els quals decidien els guanyadors. Finalment van ser Awaken The Nightmare i Teoria del Qua els que van resultar finalistes.

La Plaça Farners també es va convertir en un espai de reivindicació. Vàries pancartes recordaven frases masclistes de cançons conegudes.

La segona semifinal serà el divendres 2 de juny al Parc de les Aigües de Figueres a partir de les 20.00h. En aquest cas, hi participaran Angry Monkeys (Lladó), Krit (Banyoles), Koalanú (Figueres) i Nunca Mais (Banyoles). A més, la nit acabarà amb l’actuació de Caritat Humana com a grup convidat.

Els quatre finalistes es trobaran a la Gran Final del concurs que se celebrarà el 30 de juny a la Sala la Mirona de Salt.

El Destaca’t arriba a la seva novena edició i va néixer amb l’objectiu de promocionar als grups novells de les Comarques Gironines. El premi del concurs és l’oportunitat de tocar en el Música Jove, en el marc de l’Acampada Jove 2017 que tindrà lloc els dies 13, 14 i 15 de juliol a Montblanc.