Banda Bandarra guanyadors del Destaca’t 2013!

Banda Bandarra han estat proclamats guanyadors de la cinquena edició del Destaca’t 2012 després de la celebració aquesta nit, de la gran final del Destaca’t 2013 a la Mirona.
Després de cinc anys organitzant el concurs, podem concloure que el Destaca’t ja és un dels concursos de grups emergents més sòlid de les comarques gironines, i així s’ha demostrat aquesta nit a La Mirona on més de sis-centes persones han passat per la sala per donar suport als participants.
Els finalistes d’aquesta cinquena edició han estat Komplot provinents de la semifinal de Blanes, Banda Bandarra guanyadors de la semifinal de Girona, des de Sant Feliu de Guíxols Medusa Box i provinents de la semifinal de Figueres The Onions.
A la gran final, també han actuat els grups de percussió Tambòrians i la Banda d’en Pere Botero que han animat molt la festa amb les seves batucades.
A més a més, també hem pogut gaudir l’actuació dels padrins de l’edició d’enguany del concurs, Xeic! El grup de Ska provinent de les Terres de l’Ebre que no ha deixat el nostre públic indiferent. La nit ha acabat amb molta música i festa de la mà de PD Eix del Mal.
Acabada la nit, i després de tenir en compte les votacions del públic i del jurat, Banda Bandarra han estat proclamats guanyadors d’aquesta cinquena edició del Destaca’t 2013. Així doncs els podrem veure tocar a l‘Acampada Jove 2013 en el marc del concurs Música Jove, que tindrà lloc a Montblanc del 18 al 21 de juliol.
Des de l’organització del concurs valorem molt positivament aquesta cinquena edició del Destaca’t, per l’assistència i repercussió de tots els concerts, però sobretot per la gran qualitat dels grups que aquest any han participat. Volem agrair la participació de tots els concursants, els percussionsistes, els grups convidats, col·laboradors, i a la Mirona, que ens ajuden a fer possible aquest projecte! Ens veiem a la propera edició! De totes maneres us mantindrem informats. Recordeu que ens podeu seguir a twitter (@destacatccgg) i a facebook (/destacatccgg).
Molta sort als Banda Bandarra al Música Jove!