CampikiPugui passen a la Gran Final del Destaca’t 2016

La tercera semifinal del Destaca’t 2016 va celebrar-se el passat dissabte a Salt. La quarta tindrà lloc el proper divendres 3 de juny a Figueres.

El passat dissabte 28 de juny la Sala 2 de la Mirona de Salt va acollir la tercera semifinal del Destaca’t 2016, el concurs de grups emergents de les Comarques Gironines. Els grups que hi van participar van ser CampikiPugui de la Cellera de Ter, Sra. Karma d’Olot, Stillën de Cassà i Xakras de Girona.

Un jurat relacionat amb el món de la música i el vot popular van acabar nomenant a CampikiPugui finalistes del concurs. Per tant, el cellerencs tocaran a la Gran Final del Destaca’t que tindrà lloc a mitjans de juny. L’organització ha volgut destacar l’alta qualitat musical dels grups participants d’enguany.

El guanyador de la Gran Final tindrà l’oportunitat de tocar en el Música Jove, en el marc de l’Acampada Jove. L’Acampada Jove és el festival políticomusical i juvenil més important dels Països Catalans i se celebrarà a Montblanc durant el 14, 15 i 16 de juliol.