El Destaca’t 2017 prorroga el període d’inscripcions fins el 28 de febrer

El concurs de grups emergents de les Comarques Gironines, el Destaca’t, amplia el període d’inscripcions fins el dia 28 de febrer. L’organització del concurs ha decidit prorrogar fins a final de mes el tancament el les inscripcions per tal que més grups puguin apuntar-s’hi.

Les bases del concurs es poden consultar a la seva pàgina web www.destacat.cat, on també s’hi pot trobar el formular-hi per inscriure’s.

El Destaca’t té per objectiu promocionar els grups novells del territori i enguany arriba a la seva novena edició. Està previst que consti de quatre semifinals (Palamós, Olot, Santa Coloma de Farners i Figueres) a partir de les quals s’escollirà un finalista que actuarà a la final el dia 30 de juny a la Sala la Mirona de Salt. L’elecció dels finalistes i del grup guanyador es farà per mitjà d’una votació popular i la valoració d’un jurat professional.

El grup que guanyi la final podrà participar en el Música Jove, en el marc de l’Acampada Jove que se celebrarà a Montblanc el tercer cap de setmana de juliol.