Els blanencs Komplot primers finalistes del DESTACA’T 2013!

Komplot han estat els guanyadors de la primera semifinal del Destaca’t 2013, el concurs de música jove de les Comarques Gironines, celebrada aquest cap de setmana a Blanes.

Aquest divendres 26 d’abril es va realitzar a Blanes la primera semifinal del Destaca’t 2013, el concurs de grups emergents de les nostres comarques. En aquesta hi van participar 5 grups de música gironins, i hi van assistir més d’un centenar de persones.
El concurs va començar a les 8 del vespre a l’Espai Creatiu Morralla de Blanes. Els primers a tocar van ser Píxels. A continuació van tocar per Asterium, seguit per el cantautor Noél Biniés i finalment el grup Komplot.
Al final de la nit, i ja amb el veredicte del públic i el jurat, Komplot van ser proclamats guanyadors d’aquesta primera semifinal del Destaca’t d’enguany. D’aquesta manera, Komplot tindrà l’oportunitat de participar a la gran final del Destaca’t 2013 que es realitzarà el 28 de Juny a la Sala la Mirona de Salt amb la resta de finalistes.
El guanyadors d’aquesta gran final tindran l’oportunitat de tocar a l’Acampada Jove 2013 en el marc del concurs Música Jove, que es realitzarà el cap de setmana del 18 al 21 de Juliol a Montblanc.
Properament es realitzaran les tres semifinals restants, el 3 de Maig a la Bombolla, el 26 de Maig a Sant Feliu de Guíxols, i l’1 de Juny a Figueres.