Els Festucs tocaran a la Gran Final del Destaca’t

Sant Feliu de Guíxols va acollir el passat 29 d’abril la segona semifinal del concurs de grups emergents de les Comarques Gironines, el Destaca’t i els palafrugellencs Festucs van ser-ne els guanyadors.

El passat divendres 29 d’abril va tenir lloc a Sant Feliu de Guíxols la segona semifinal del Destaca’t 2016. Amb el mar de fons i davant de dues-centes persones, per sobre l’escenari van passar-hi els Festucs de Palafrugell, el Tingladu de Torroella i Hunting Rabbits de Vilopriu.

Després de les actuacions es va realitzar el recompte de vots i aquests, juntament amb les valoracions d’un jurat relacionat amb el món de la música, van dictaminar que el guanyadors eren els Festucs. Així doncs, els Festucs tocaran a la Gran Final del Destaca’t que se celebrarà a finals de juny amb Teoria del Qua, escollits a Caldes de
Malavella, i dos grups més que es decidiran en les properes semifinals.

El guanyador de la Gran Final tindrà l’oportunitat de tocar en el Música Jove, en el marc de l’Acampada Jove. L’Acampada Jove és el festival politicomusical i juvenil més important dels Països Catalans i se celebrarà a Montblanc durant el 14, 15 i 16 de juliol.