Els guanyadors de la semifinal del Destaca’t a Figueres són Hora de Joglar

Ahir dissabte 31 de maig a dos quarts de vuit del vespre, es va disputar la quarta i última semifinal del Destaca’t 2014 a l’Institut Ramon Muntaner de Figueres.
Més de mig miler de persones van poder gaudir de les actuacions de BeThunders, Embolingat’s Sound Sistema, Vianda i Hora de Joglar. Tot i l’alt nivell de la semifinal, públic i jurat van coincidir en escollir Hora de Joglar com a vencedors.
La nit, però, no acabà aquí. Brams també va pujar a l’escenari per presentar el seu últim disc “Anem tancant les portes a la por”, on un Titot reivindicatiu va carregar contra el projecte de Barcelona World, va defensar Can Vies i va dedicar l'”Últim Tirabol” a Oriol Papell. La nit va acabar amb una alenada d’aire tropical i reivindicatiu amb la sessió Tropical Riots PD’s.
Hora de Joglar se suma als tres finalistes que ja coneixíem: La Perdiu Spencer, Tram’s i A Granel. Tots quatre actuaran a la Gran Final del Destaca’t, que serà el 27 de juny a la Sala La Mirona de Salt i que comptarà amb l’actuació dels Kayo Malayo, els padrins de la sisena edició del Destaca’t!
El guanyador, actuarà al festival politicomusical i juvenil més important dels Països Catalans, l’Acampada Jove, en el marc del Música Jove, que se celebrarà a la vila de Montblanc els dies 17, 18 i 19 de Juliol.