Èxit en la celebració de la primera semifinal del Destaca’t a Vidreres.

El passat dia 24 d’abril, la sala de teatre del Casino de Vidreres va recollir les més de 5 hores de música jove corresponents a la primera semifinal del DESTACA’T 2010, concurs de grups novells de les Comarques Gironines organitza’t per les JERC.

Les cinc actuacions varen començar amb el grup de heavy i rock dur Tears of Blood des d’Arbúcies i Sant Hilari, els van seguir els grups locals Doble’R i ATK a ritme de hip-hop i rock-pop. Els van seguir el grup d’indie-rock The Sanjays de Palafrugell i la Bisbal d’Empordà. Finalment varen tancar aquesta primera semifinal el conjunt Band-Damm a ritme d’ska i reggae.

La gran varietat de grups, procedències, i estils va servir per crear un gran ambient de festa en aquesta primera semifinal.

Després de les votacions i les deliberacions del jurat, tot i que va ser difícil que es pogués prendre una decisió degut a la gran qualitat musical dels grups, va sortir com a guanyador el grup del Baix Empordà, the Sanjays.

The Sanjays competirà a la final que es celebrarà a Girona els següent 26 de juny, juntament amb els altres 2 grups guanyadors que sortiran elegits de les semifinals de Torroella de Montgrí i Figueres, que es celebraran el pròxim 15 de maig.

D’entre els 3 grups que competiran a la final de Girona, el guanyador tindrà l’oportunitat de poder anar a actuar dins el festival de l’Acampada Jove, que enguany es celebrarà a Montblanc i que aquest any coincideix amb el seu 15è aniversari, convertint-se així amb l’únic gran festival musical de música catalana que perdura fins l’actualitat.