Figueres acollirà la darrera semifinal del Destaca’t 2016

El quart i últim finalista del Destaca’t 2016 s’escollirà a Figueres el proper divendres 3 de juny i es trobarà a la Gran Final del concurs amb Teoria del Qua, Festucs i el grup que surti elegit el proper 28 de maig a Salt.

El proper divendres 3 de juny se celebrarà la quarta semifinal del Destaca’t 2016, el concurs de grups emergents de les Comarques Gironines. Com ja és tradicional de les anteriors edicions, aquesta semifinal tindrà lloc a Figueres.
Es repetirà l’escenari de l’any passat, ubicat en el Parc de les Aigües amb l’objectiu de dinamitzar el barri.

Els grups que es disputaran una plaça a la Gran Final del concurs són Vianda, Embolingats i Blackout. El finalista s’escollirà per mitjà del vot del públic i la valoració d’un jurat relacionat amb el món de la música. A més, es tancarà la nit amb una actuació de la formació figuerenca Caritat Humana.

El guanyador de la Gran Final tindrà l’oportunitat de tocar en el Música Jove, en el marc de l’Acampada Jove. L’Acampada Jove és el festival politicomusical i juvenil més important dels Països Catalans i se celebrarà a Montblanc durant el 14, 15 i 16 de juliol.