Germà Negre apadrina el Destaca’t 2015!

La tercera semifinal del concurs de grups emergents de les comarques gironines se celebrarà el proper 29 de maig a la Bisbal d’Empordà i la quarta serà a Figueres el 5 de juny.
 
Les dues últimes semifinals de la setena edició del Destaca’t tindran lloc a la Bisbal d’Empordà i a Figueres els propers 29 de maig i 5 de juny respectivament.
En el cas de la Bisbal, serà l’Alternativa Bar Musical que acollirà la semifinal del concurs. Començarà a dos quarts de deu de la nit i els grups que hi participaran són Tortellinis, Stone Rose-FY i Teoria del Qua.
El Parc de les Aigües serà el lloc on se celebrarà, a partir de les vuit del vespre, la semifinal de Figueres. Els grups concursants que hi tocaran són S’fumatto, Pau Babau, Vianda i Korxea. A més, hi haurà La Banda Biruji com a grup convidat que tancarà la nit.
En les dues ocasions, el finalista s’escollirà per mitjà dels vots del públic i d’un jurat relacionat amb el món de la música. Els guanyadors de cada semifinal es trobaran a la Gran Final del Destaca’t el dia 26 de juny a la Sala la Mirona de Salt en què també actuaran els padrins d’aquesta edició del concurs: el grup banyolí Germà Negre.
Com en les anteriors edicions, el guanyador tocarà a l’Acampada Jove, el festival politicomusical i juvenil més important dels Països Catalans, en el marc del Música Jove. L’esdeveniment tindrà lloc a la vila de Montblanc els dies 16, 17 i 18 de juliol.