Hora de Joglar, guanyadors del Destaca’t 2014!

Ahir a la nit, a la Sala La Mirona de Salt i davant d’un públic de 600 persones, Hora de Joglar van ser proclamats guanyadors de la sisena edició del Destaca’t, el concurs de grups emergents de les Comarques Gironines.
La nit va començar amb les actuacions dels quatre finalistes: Tram’s, A Granel, La Perdiu Spencer i Hora de Joglar. Entre actuació i actuació, La Mirona bullia de cultura popular de la mà dels Tambòrian’s.
Tot seguit, els Kayo Malayo, padrins del Destaca’t 2014 van pujar a l’escenari per oferir un concert a tots els assistents. Però la nit no va acabar aquí, en acabar els Kayo Malayo, la festa es va traslladar a la Sala 2 de La Mirona amb els Tropical Riots PDs, allargant la festa fins ben entrada la matinada.
L’elecció del guanyador va ser de la mà del públic assistent i d’un jurat relacionat amb el món de la música, a parts iguals.
Hora de Joglar, guanyadors del Destaca’t 2014, se’n van directes a participar al Música Jove a l’Acampada Jove.
Des de l’organització del concurs valorem molt positivament aquesta sisena edició del Destaca’t 2014, un concurs que edició rere edició es va consolidant a les Comarques Gironines i ho volem agrair a tots els grups participants, als grups convidats, als col·laboradors, a La Mirona i a tota la gent que fa possible aquest projecte.
Fins a la propera edició i molta sort a Hora de Joglar al Música Jove!