JA ES CONEIXEN ELS TRES FINALISTES DEL DESTACA’T 2010

Aquest dissabte 15 de Maig es van realitzar les dues últimes semifinals del Destaca’t 2010. Durant les semifinals es varen recollir 1500 vots en la votació popular. Des de l’Organització s’ha volgut destacar la gran qualitat dels grups participants a les diferents semifinals.
Aquest dissabte van tenir lloc a Figueres i a Torroella de Montgrí les dues últimes semifinals del DESTACA’T 2010, el concurs de música jove de les comarques Gironines. Més de 500 persones es van reunir a cada població per gaudir del concurs de música jove. Els participants van donar el màxim de si per poder passar a la final del concurs que tindrà lloc el 26 de juny a la ciutat de Girona.
A Torroella de Montgrí el concert es va realitzar al centre La Sala i hi van participar 6 grups d’Arreu de les Comarques Gironines: Acció Festiva, Ben Suckats, Sin Control, No t’hi fixis, Backwards, i Banda Bandarra. Després de 6 hores de música i d’espectadors gaudint del concert va sortir nombrat guanyador el grup Acció Festiva que van fer una actuació brillant, amb cançons pròpies bàsicament de música SKA.
A Figueres, la semifinal també va ser molt emocionant, a causa de la gran qualitat dels grups. A la ciutat alt-empordanesa, el concurs es va realitzar a la Plaça de l’ajuntament on durant tot el vespre i nit hi va haver un volum de gent important. D’aquesta semifinal, van sortir guanyadors els figuerencs Direcció Prohibida que després dels vots del públic i les valoracions del jurat i de la resta de grups són els que van obtenir la puntuació més alta. A part del grup finalista van tocar també a Figueres NUC, The Scrap, Tan de Bo, Bleed it, i Error Genético.
Aquests dos finalistes juntament amb Sanjays, guanyadors de la semifinal de Vidreres, competiran pel primer lloc del concurs el dissabte 26 de Juny a Girona, on també podrem gaudir de l’actuació de Burman Flash com a grup convidat. El guanyador d’aquest DESTACA’T 2010 tindrà l’oportunitat de tocar a la Acampada Jove Montblanc 2010 en el marc del concurs Música Jove.