Ja tenim aquí la gran final del Destaca’t 2012

El proper divendres 29 de Juny celebrarem a la Mirona la gran final del Destaca’t 2012, el concurs de música jove de les Comarques Gironines.
L’edició d’enguany del Destaca’t està arribant al seu final. Han estat m de Jués de 35 grups inscrits, 6 semifinals arreu del territori i centenars d’assistents que han donat suport als grups gironins allà on anaven. Però l’estiu és aquí i el Destaca’t 2012 s’acaba… Ara bé, no acabarà sense una final inigualable! D’aquí menys de dues setmanes, a la Mirona (Salt), tindrà lloc la Gran Final del Destaca’t 2012, amb moltes sorpreses i 10 hores de música!
Com és evident, a la gran final d’aquest any, participaran els cinc finalistes delDestaca’t 2012, que competiran per l’oportunitat de tocar a l’Acampada Jove 2012 en el marc del concurs Música Jove, i de gravar una maqueta de manera totalment gratuïta.
Els cinc finalistes d’aquesta 4a edició del Destaca’t són els Red Soulsprovinents de la semifinal d’Olot, Paràsits Ska guanyadors de la semifinal de Girona, des d’Hostalric Blau Cel, provinents de la semifinal de Santa Cristina d’Aro Rescat, i In-Audito guanyadors a Sant Joan de les Abadesses.
Ara bé, la festa no acabarà aquí! Per altra banda, comptarem amb la presència i actuacions de l‘Exèrcit d’Alliberament Musical, guanyadors de l’edició del Destaca’t 2011, Tambòrians que animaran la festa amb la seva original percussió i el PD Eix del Mal que tancarà la nit amb música per a tots els gustos!
A més a més, aquest any el concurs presenta més novetats! Aquest any el Destaca’t té padrins!  El grup de ska d’Amer Deskarats han apadrinat el Destacat 2012, i també actuaran a aquesta gran final, on presentaran el seu nou discFestival!
Tant si heu vingut a alguna de les semifinals com no, no us podeu perdre la Gran Final del Destaca’t 2012, no us deixerà indiferents! Podreu aconseguir les vostres entrades el mateix Les entrades de la gran final del Destaca’t 2012, que comptarà amb deu hores de música, es podran adquirir el mateix divendres 29 de Juny a taquilla pel mòdic preu de 4€!!! Però si esteu atents al nostre perfil de facebook, i l’esdeveniment podreu aconseguir entrades dobles de forma totalment gratuïta!! Us hi esperem!