Ja tenim els últims finalistes del Destaca’t 2012, els In-Audito!

In-Audito guanyen la sisena i última semifinal del Destaca’t 2012 que es va realitzar aquest dissabte a Sant Joan de les Abadesses.
Aquest dissabte 26 d’abril al vespre vam realitzar la sisena i última semifinal del Destaca’t 2012, el concurs de grups emergents de les nostres comarques, a Sant Joan de les Abadesses. Més de nou hores de música, sis grups concursants i els Ressaka Ska com a grup convidat van anar passant pel pavelló de Sant Joan de les Abadesses acompanyats d’un centenar d’assistents.
El concurs va començar a les 8 del vespre i hi van actuar Asterium, Slavery, Thunders of hell, Intoxi.cat, In-Audito i Pixels com a participants del concurs i el grup convidat Ressaka, provinent de les comarques d’Osona.
Després de tenir en compte les votacions per part del públic i la valoració del jurat, In-Audito van ser proclamats guanyadors d’aquesta cinquena semifinal del Destaca’t d’enguany.
D’aquesta manera, In-Audito participaran a la gran final del Destaca’t 2012 que es realitzarà el 29 de Juny a la Sala la Mirona de Salt. En aquesta tocaran juntament amb Red Souls, Paràsits, Blaucel i Rescat. El guanyadors d’aquesta gran final tindrà l’oportunitat de tocar a l’Acampada Jove 2012 en el marc del concurs Música Jove, i gravar una maqueta de manera totalment gratuïta.
A la gran final també actuaran, com a grups convidats, els padrins de l’edició d’enguany del Destaca’t, Deskarats, i els guanyadors de l’edició anterior, l’Exèrcit d’Alliberament Musical.
Properament anunciarem més novetats d’aquesta última final, per la qual queda només un mes!