Kayo Malayo apadrina el Destaca’t 2014!

El proper dissabte 31 de maig a les set de la tarda, arriba la quarta i última semifinal del Destaca’t 2014 al pati de l’Institut Ramon Muntaner de Figueres. Els quatre semifinalistes que pujaran als escenaris per aconseguir l’última plaça a la Gran Final del concurs són: Embolingat’s Sound Sistema, Vianda, BeThunders i Hora de Joglar. El jurat de la semifinal estarà integrat per: Xavi Pascual, director de Promo Arts Music; Rafael Dos Santos, Locutor del programa musical “Per fi lliures!” de Ràdio Vilafant, i Zyg Valiuska, crític musical de l’Hora Nova.
La nit, però, no acabarà aquí. Brams també pujaran a l’escenari per presentar el seu últim disc “Anem tancant les portes a la por”, i després una alenada d’aire tropical i reivindicatiu amb la sessió Tropical Riots PD’s.
Però avui us portem notícies fresques de la Gran Final del Destaca’t 2014. Serà el 27 de juny a la Sala La Mirona de Salt i comptarà amb l’actuació dels Kayo Malayo, els padrins de la sisena edició del Destaca’t! I molt aviat, més novetats sobre la Gran Final!
El guanyador del Destaca’t 2014 actuarà al festival politicomusical i juvenil més important dels Països Catalans, l’Acampada Jove, en el marc del Música Jove, que se celebrarà a la vila de Montblanc els dies 17, 18 i 19 de Juliol.