Korxea escollits finalistes del Destaca’t a Figueres

La darrera semifinal del concurs de grups emergents de les Comarques Gironines, el Destaca’t, es va celebrar ahir a Figueres i va permetre el pas a la Gran Final al grup de rock Korxea.
Ahir, divendres 5 de juny, va tenir lloc la quarta i última semifinal de la setena edició del Destaca’t a Figueres. Amb l’objectiu de reivindicar un espai de la ciutat amb molt de potencial i a dia d’avui desaprofitat, l’organització havia escollit el Parc de les Aigües per acollir-hi Vianda, Korxea, Pau Babau i S’fumatto, els grups participants en aquesta semifinal. A més, la Banda Biruji va tancar la nit com a grup convidat.
Després de la votació del públic i de la valoració del jurat, els figuerencs Korxea es van assegurar un lloc a la Gran Final, on es trobaran amb Habitació 211, Campiki-Pugui i Tortellinis, guanyadors de les semifinals de Palafrugell, Caldes i la Bisbal respectivament. La Gran Final del Destaca’t 2015 serà el dia 26 de junya la Sala la Mirona de Salt i, a part dels finalistes, també actuaran els padrins d’aquesta edició del concurs: el grup banyolí Germà Negre.
Com en les anteriors edicions, el guanyador tocarà a l’Acampada Jove, el festival politicomusical i juvenil més important dels Països Catalans, en el marc del Música Jove. L’esdeveniment tindrà lloc a la vila de Montblanc els dies 16, 17 i 18 de juliol.