Krit guanyadors del Destaca’t 2017

El concurs de grups emergents de les Comarques Gironines, el Destaca’t, va celebrar aquest divendres la Gran Final a la Mirona.

El passat divendres 30 de juny va tenir lloc la Gran Final del Destaca’t 2017, el concurs de grups emergents de les Comarques Gironines. Hi participaven Krit (Banyoles), Teoria del Qua (Lloret), Awaken The Nightmare (Amer) i Koalanú (Figueres). Per acabar la nit va actuar Atupa, provinent des del País Valencià.

Va ser una nit de música però també de màgia i reivindicacions. Es va recordar la cita que tenim el proper 1 d’octubre amb les urnes i es va reclamar la necessitat de millorar el transport públic amb el lema Jovent mobilitzat, territori empoderat.

Després de la votació del públic i de la valoració d’un jurat relacionat amb el món de la música, els guanyadors van ser Krit. Això els permetrà tocar en el Música Jove en el marc de l’Acampada Jove 2017 que se celebrarà els dies 13, 14 i 15 de juliol a Montblanc.

El Destaca’t arriba a la seva novena edició i va néixer amb l’objectiu de promocionar als grups emergents de les Comarques Gironines.