Krit i Koalanú passen a la Gran Final del Destaca’t 2017

La pluja va jugar una mala passada a l’organització i es va haver de suspendre la segona semifinal del Destaca’t a Figueres.

El passat divendres 2 de juny s’havia de celebrar al Parc de les Aigües de Figueres la segona semifinal del Destaca’t 2017, el concurs de grups emergents de les Comarques Gironines. El ruixat que va caure al vespre va deixar l’escenari moll i per motius de seguretat es va decidir aplaçar-la a l’endemà a la sala l’Èpic de Vulpellac.

Els grups que participaven a la semifinal eren Angry Monkeys (Lladó), Krit (Banyoles), Koalanú (Figueres) i Nunca Mais (Banyoles). Gràcies a la votació popular i les puntuacions d’un jurat Krit i Koalanú es van proclamar finalistes del concurs. Així doncs se sumen a Awaken The Nightmare i Teoria del Qua per tocar a la Gran Final del Destaca’t 2017 que tindrà lloc a la sala la Mirona de Salt el 30 de juny.

El Destaca’t arriba enguany a la seva novena edició. Va néixer amb l’objectiu de promocionar als grups novells de les Comarques Gironines. El premi del concurs és l’oportunitat de tocar en el Música Jove, en el marc de l’Acampada Jove 2017 que tindrà lloc els dies 13, 14 i 15 de juliol a Montblanc.