L’EAM també actuarà a la Gran Final del Destaca’t 2012

L’Exèrcit d’Alliberament Musical, guanyadors de la passada edició del concurs, Destaca’t 2011 , tocaran també a la gran final del Destaca’t d’enguany que es realitzarà el 29 de Juny a la sala la Mirona de Salt.
L‘EAM és un grup jove provinent de les Gavarres que va néixer a la primavera del 2011. Està format per vuit músics de les nostres comarques, Santi Peralta al baix, Lluís Fonalleras a la bateria, Toni Jaen a la guitarra, Lucas Pasaman al teclat, Joan Marc Borrut punxa-discos, i els MCs Guillem Lorente, Omar Sánchez i Mauro Juan; que toquen una barreja d’estils que ells mateixos anomenen Hip-Rock.
L’EAM va guanyar la gran final de l’1 de Juliol del 2011 de la Mirona, van quedar segons al concurs Música Jove 2011 que es realitza a Montblanc en marc de l’Acampada Jove i han anat realitzant diversos directes arreu del país. Ara està gravant un CD i aquest cap de setmana, el diumenge 29, tocaran al festival de música Viña Rock. Si els voleu conèixer una mica més: http://www.facebook.com/pages/EAM-Ex%C3%A8rcit-dAlliberament-Musical/200473303337884
A més a més en aquesta gran final comptarem, com vam anunciar fa pocs dies, amb la actuació dels padrins del Destaca’t 2012, el grup d’Amer Deskarats. + info: www.deskarats.cat

De moment coneixem només tres dels sis finalistes, que són Red Souls d’Olot, Paràsits de Girona i Blaucel d’Hostalric. Aquests concursaran a la gran final per tenir l’oportunitat de tocar a l’Acampada Jove 2012 en el marc del concurs Música Jove, i  gravar una maqueta de manera totalment gratuïta.

Recordeu que el 12 de maig  es realitzarà la cinquena semifinal del concurs a Santa Cristina d’Aro i properament la última a Sant Joan de les Abadesses.