La final del Destaca’t serà el 30 de juny a la Mirona

El concurs de grups novells de les Comarques Gironines, el Destaca’t, celebrarà el proper divendres 30 de juny Gran Final a la Sala la Mirona de Salt.

El proper dissabte 30 de juny tindrà lloc la Gran Final del Destaca’t 2017, el concurs de grups emergents de les Comarques Gironines. La Sala la Mirona de Salt obrirà les portes a les 20.30h i hi haurà concerts fins a les 02.00h de la nit.

Els grups finalistes són Krit (Banyles), Teoria del Qua (Lloret), Awaken The Nightmare (Amer) i Koalanú (Figueres). El guanyador s’escollirà a través d’una votació popular, per cada consumició el públic rebrà un vot, i de la valoració d’un jurat relacionat amb el món de la música. La nit acabarà amb l’actuació del grup valencià Atupa.

El Destaca’t arriba a la seva novena edició i va néixer amb l’objectiu de promocionar als grups novells de les Comarques Gironines. El premi del concurs és l’oportunitat de tocar en el Música Jove, en el marc de l’Acampada Jove 2017 que tindrà lloc els dies 13, 14 i 15 de juliol a Montblanc.