La segona semifinal del Destaca’t ja és aquí! Divendres a la Bombolla!

Aquest proper divendres 3 de Maig es realitzarà la segona semifinal del Destacat 2013 a la sala La Bombolla, de la Casa de Música La Mirona.
Després de la darrera semifinal que es va celebrar el divendres passat a la vila de Blanes, torna el Destaca’t 2013 amb la seva segona semifinal. Aquest cop ens traslladem a Girona, concretament a La Bombolla a la Casa de Música La Mirona. En aquesta semifinal hi participaran 5 grups emergents de les Comarques Gironines: Banda Bandarra, A Granel, Sait, Martí Brugué i Turrai
El guanyador d’aquesta semifinal, els sumarà als primers finalistes sorgits de la semifinal de Blanes, els Komplot, i tocaran el 28 de Juny a la Mirona, juntament amb la resta de finalistes que descobrirem a mesura que es realitzin les semifinals restants. El guanyador de la gran final del Destaca’t d’enguany tindrà l’oportunitat de tocar a l’Acampada Jove 2013 en el marc del concurs Música Jove.
La resta de semifinals es realitzaran el 26 de Maig a Sant Feliu de Guíxols, i l’1 de juny a Figueres. Properament proporcionarem més informació sobre aquestes així com dels grups participants.