L’última semifinal del Destaca’t 2013, aquest dissabte a Figueres!

Aquest proper dissabte 1 de Juny es realitzarà la quarta i última semifinal del Destacat 2013 a l’Institut Ramon Muntaner de Figueres.
S’acosta el final de la competició per poder tocar a la Gran Final del Destaca’t 2013. Després de les tres semifinals ja celebrades a Blanes, Girona i Sant Feliu de Guíxols durant aquests mesos d’Abril i Maig, posem fi a la primera etapa del concurs de grups emergents de les Comarques Gironines amb la quarta i última semifinal d’aquesta cinquena edició del concurs.
Es celebrarà el proper dissabte 1 de Juny a l’Institut Ramon Muntaner de Figueres a partir de les 8 del vespre. La última semifinal del Destaca’t 2013 comptarà amb la partició de quatre grups emergents gironins: Deflux, The Onion, Sota Sospita i The Cuits.
El guanyador d’aquesta semifinal, es sumarà a la resta de finalistes sorgits de les semifinals de Blanes, Girona i Sant Feliu de Guíxols, Komplot, Banda Bandara i Medusa Box, respectivament, i tocaran a la gran final del Destaca’t 2013 que tindrà lloc el 28 de Juny a La Casa de Música la Mirona. El guanyador de la gran final del Destaca’t d’enguany tindrà l’oportunitat de tocar a l’Acampada Jove 2013, que se celebrarà a Montblanc del 18 al 20 de Juliol, en el marc del concurs Música Jove.
Més endavant us desvetllarem totes les novetats de la futura Gran Final del Destaca’t 2013.
No us ho perdeu, ens veiem aquest dissabte a Figueres!!!