Obertes les inscripcions a la 12 edició del Destaca’t, el Música Jove de les Comarques Gironines

El concurs de grups novells premia al guanyador amb l’oportunitat de tocar a l’Acampada Jove i actuar amb un grup de renom de la música catalana a La Mirona

El concurs de grups novells de les Comarques Gironines, el Destaca’t, obre el període d’inscripcions. El concurs és un trampolí per als grups de música gironins, un espai perquè puguin actuar en un escenari públic i donar-se a conèixer. A més, el guanyador tocarà a l’Acampada Jove, el festival politicomusical dels Països Catalans, i actuarà al costat d’un grup de renom de la música catalana a La Mirona.

El Destaca’t, que enguany arriba a la seva 12a edició, va néixer amb l’objectiu de promocionar a grups novells de les Comarques Gironines. Se celebraran dues semifinals, i els guanyadors es disputaran el premi en la final. Aquest any, els concerts se celebraran a Cassà de la Selva, Porqueres i Girona. El premi del concurs és l’oportunitat de tocar a l’Acampada Jove 2020, en el marc de la final interterritorial del concurs Música Jove. El grup guanyador de la final del Música Jove a Montblanc, rep el premi d’obrir l’Acampada Jove 2020.

A més, el guanyador del Destaca’t s’endú també l’oportunitat de tocar com a grup teloner d’una banda de referència a la Sala La Mirona. Els guanyadors de la darrera edició, Kontrovèrsia, van guadir d’aquesta experiència el passat dissabte 1 de febrer. La banda de mestissatge va tocar al costat de la banda ebrenca XEIC!, que arribava a La Mirona per presentar el seu nou àlbum La partida ha començat, i celebrar els seus 10 anys sobre els escenaris.

Les inscripcions al concurs estan obertes des del 3 de febrer i fins el dia 9 de març. Per inscriure’s els grups han d’omplir el formulari que es troba a la web del concurs, concursmusicajove.cat. Les bases també es poden consultar en aquesta pàgina web.