Obertes les inscripcions al Destaca’t 2019, el Música Jove de les Comarques Gironines

El concurs de grups novells premia al guanyador amb la possibilitat de tocar a l’Acampada Jove i com a teloner d’un grup de referència a La Mirona

El concurs de grups novells de les Comarques Gironines, el Destaca’t, obre el període d’inscripcions. Des del 4 de febrer fins el dia 11 de març, els grups de música emergents de les Comarques Gironines poden inscriure’s al Destaca’t. Per fer-ho només cal omplir el formulari que es troba a la web del concurs, concursmusicajove.cat. Les bases també es poden consultar en aquesta pàgina web.

El Destaca’t, que enguany arriba a la seva 11a edició, va néixer amb l’objectiu de promocionar a grups novells de les Comarques Gironines. Es realitzaran diverses semifinals a Olot i Caldes de Malavella, i el guanyador es decidirà a la gran final, que se celebrarà a mitjans de maig a Girona.

El premi del concurs és l’oportunitat de tocar a l’Acampada Jove 2019, en el marc de la final interterritorial del concurs Música Jove. El grup guanyador de la final del Música Jove a Montblanc, rep el premi d’obrir l’Acampada Jove 2020. A més, com a novetat a la 11a edició, el premi pel guanyador del Destaca’t inclou també l’oportunitat de tocar com a grup teloner d’una banda de referència a la Sala La Mirona.

Clica aquí per inscriure’t!