Paràsits guanyadors del Destaca’t 2012

I com molt bé diu el titular, Paràsits guanyadors del Destaca’t 2012!!!
Després d’una molt ajustada Gran Final, i tinguent en compte els vots del públic i del jurat, Paràsits han estat proclamats guanyadors d’aquesta quarta edició del Destaca’t 2012.
La Gran Final, que s’ha celebrat aquest divendres a la Mirona, ha estat tot un èxit gràcies a vosaltres! Prop de 500 persones han passat per la Mirona per donar suport als nostres grups i gaudir de la seva magnífica música, que en total ha estat de més de 8 hores! Cal tenir en compte que l’alta qualitat musical dels 5 finalistes, Paràsits, In-Audito, Blaucel, Red Souls i Rescat, i la seva posada en escena tan entregada han estat els factors claus que han fet d’aquesta Gran Final una nit realment exitosa.
A més a més, la nit a comptat també amb les actuacions de l’Exèrcit d’Alliberament Musical, guanyadors del Destaca’t 2011, i Deskarats, padrins del’edició del concurs d’enguany.
PD Eixdelmal també ha ajudat a aquesta vetllada tan rodona posant fi a la nit amb música per tots els gustos i colors!
Des de l’organització només ens queda agrair la participació de tots els grups, així com de tota la gent que a vingut a donar-los-hi suport!