Prorroguem les inscripcions fins al 23 de febrer!

La comissió organitzadora del DESTACA’T 2014 ha decidit prorrogar les inscripcions fins al dia 23 de febrer.
Així mateix, la comissió organitzadora aprofita per recordar que per tal de fer efectives les inscripcions, cal enviar dos vídeos:
– El primer és un vídeo de presentació, de màxim un minut, on hi apareixin tots els membres del grup presentant-se. Aquest vídeo serà utilitzat per promocionar els grups abans de les respectives semifinals.
– El segon és un vídeo d’un concert o d’un assaig on el grup interpreti dos (o tres) dels seus temes. Aquest vídeo només es farà servir per tal que els professors i les professores de l’Escola de Música Moderna de Girona facin la selecció dels 16 grups que passaran a les semifinals (no se’n farà cap tipus de difusió). La qualitat i el context del vídeo no es tindran en compte a l’hora de dur a terme el procés de selecció.
No ens envieu els vídeos per correu, penjeu-los a YouTube o a Vimeo sense fer-los públics i ens n’envieu l’enllaç. També ens podeu enviar l’enllaç de la carpeta de Dropbox on els teniu desats.
Per a més informació sobre la organització del concurs consulteu les Bases aquí o envieu-nos un correu electrònic a destacatccgg@gmail.com. També podeu trucar a en Pau (628.168.558) o a la Judit (628.928.714).