Rescat: cinquens finalistes del Destaca’t 2012

Rescat guanyadors de la cinquena semifinal del Destaca’t, que vam celebrar aquest cap de setmana a Santa Cristina d’Aro.
Aquest dissabte 12 d’abril vam realitzar a Santa Cristina la cinquena i penúltima semifinal del DESTACA’T 2012. En aquesta hi van participar 4 grups de música gironins, i hi van assistir més d’un centenar de persones.
El concurs va començar a les 10 del vespre a l’Espai Ridaura de Santa Cristina. Els primers a tocar van ser Desmanegats. A continuació va tocar el grup Insanity, seguit per Please Wait i Rescat.
Al final de la nit, i ja amb el veredicte del públic i el jurat, Rescat van ser proclamats guanyadors d’aquesta cinquena semifinal del Destaca’t d’enguany. D’aquesta manera, Rescat tindrà l’oportunitat de participar a la gran final del Destaca’t 2012 que es realitzarà el 29 de Juny a la Sala la Mirona de Salt. En aquesta tocarà juntament amb Red Souls, Paràsits, Blaucel i la resta de finalistes fins al moment desconeguts. El guanyadors d’aquesta gran final tindran l’oportunitat de tocar a l’Acampada Jove 2012 en el marc del concurs Música Jove, i gravar una maqueta de manera totalment gratuïta.
A la gran final també actuaran, com a grups convidats, els padrins de l’edició d’enguany del Destaca’t, Deskarats, i els guanyadors de l’edició anterior, l’Exèrcit d’Alliberament Musical.
No us perdeu la última semifinal!!! Serà el proper dissabte 26 de Maig a Sant Joan de les Abadesses!
Per a qualsevol dubte o suggeriment: destacatccgg@gmail.com