Tortellinis guanyadors del Destaca’t 2015

Ahir, divendres 27 de juny, es va celebrar la Gran Final del Destaca’t 2015 a la Mirona i Tortellinis es van proclamar guanyadors del concurs de grups emergents de les Comarques Gironines.
 
Habitació 211, Campiki-Pugui, Tortellinis i Korxea són els quatre grups que havien sigut escollits a les semifinals del Destaca’t i que ahir es van trobar a la Mirona de Salt on s’hi celebrava la Gran Final del concurs.
Després de l’actuació dels grups participants va arribar el torn del padrí del concurs, els banyolins Germà Negre. Seguidament es va anunciar el guanyador, elegit per mitjà d’una votació popular i la valoració d’un jurat relacionat amb el món de la música. Els afortunats van ser els joves Tortellinis, de Tortellà (Garrotxa).
Enguany, el Destaca’t ha arribat a la seva setena edició i com en les anteriors, el guanyador tocarà a l’Acampada Jove, el festival politicomusical i juvenil més important dels Països Catalans, en el marc del Música Jove. L’esdeveniment tindrà lloc a la vila de Montblanc els dies 16, 17 i 18 de juliol.