Tortellinis passen a la Gran Final

Els garrotxins Tortellinis es van proclamar ahir finalistes del Destaca’t a la Bisbal d’Empordà.
La tercera semifinal del Destaca’t 2015, el concurs de grups emergents de les Comarques Gironines, es va celebrar ahir a l’Alternativa Bar Musical de la Bisbal d’Empordà. Els grups que van torcar-hi van ser Stone Rose-FY i Teoria del Qua, ambdós de Lloret de Mar (la Selva), i Tortellinis de Tortellà (Garrotxa).
El guanyador de la semifinal s’escollia per mitjà d’una votació popular molt renyida entre Tortellinis i Teoria del Qua i va ser la valoració del jurat el que va fer decantar la balança cap als Tortellinis. Aquests es trobaran a la Gran Final del Destaca’t amb Habitació 211 (finalista a Palafrugell), Campiki-Pugui (finalista a Caldes) i el que resulti finalista a Figueres el proper 5 de juny.
La Gran Final tindrà lloc el dia 26 de juny a la Sala la Mirona de Salt en què també actuaran els padrins d’aquesta setena edició del concurs: el grup banyolí Germà Negre.

Com en les anteriors edicions, el guanyador del Destaca’t tocarà a l’Acampada Jove, el festival politicomusical i juvenil més important dels Països Catalans, en el marc del Música Jove. L’esdeveniment tindrà lloc a la vila de Montblanc els dies 16, 17 i 18 de juliol.