TOT PREPARAT PER LA FINAL DEL DESTACA’T 2010 A GIRONA

El proper dissabte 26 de juny a partir de les 21h, es celebrarà a la Plaça dels Jutjats de la ciutat de Girona la final del Concurs de Música Jove DESTACA’T 2010, organitzat per les JERC de les Comarques Gironines i l’Associació Acampada Jove.
En aquesta final i participaran THE SANJAYS, ACCIÓ FESTIVA i DIRECCIÓ PROHIBIDA. Aquests tres grups, són els guanyadors de les semifinals que s’han celebrat els darrers mesos a Vidreres, Torroella de Montgrí i Figueres respectivament. Finalment, per concloure el DESTACA’T 2010, es comptarà amb l’actuació dels BURMAN FLASH.
El guanyador del concurs, escollit a traves de votació popular i per un jurat d’experts musicals, participarà a la final nacional del Música Jove que es celebrarà en el marc de l’Acampada Jove 2010 a la vila de Montblanc els propers 15, 16 i 17 de juliol i que comptarà amb la participació dels diferents guanyadors dels concursos territorials organitzats arreu dels Països Catalans.
Com cada any, el grup guanyador de la final nacional del Música Jove, serà l’encarregat d’obrir l’edició de l’Acampada Jove 2011.
My Space dels grups:
 

THE SANJAYS: www.myspace.com/thesanjays

ACCIÓ FESTIVA: www.myspace.com/acciofestiva